Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ???

Η προφήτης Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, εκφώνησε την μελλοντική καταστροφή της Ελλάδος!!
Ο Κάρολος Παπούλιας άκουσε την καταστροφή, συμφώνησε και την υπέγραψε!!!

ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ... ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ  ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ, ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝ  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ.




Η πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής, Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη, στις 8 Φεβρουαρίου του 2005, ακολουθούμενη και από τα άλλα μέλη του προεδρείου, ανακοίνωσε στον νέο πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας της βουλής και κατά την προσφώνησή της είπε και τα εξής:

Αναλαμβάνεται κύριε πρόεδρε την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία που όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις. Η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί, με την ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν, χάρην της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης.

Η προφήτης Άννα Ψαρούδα Μπενάκη, εκφώνησε την μελλοντική καταστροφή της Ελλάδος!!
Ο Κάρολος Παπούλιας άκουσε την καταστροφή, συμφώνησε και την υπέγραψε!!!







ΔΙΑΒΑΣΤΕ:
















Δεν υπάρχουν σχόλια