Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αρτέμης Σώρρας Εσείς θα μας δείξετε ποιους θέλετε να σας εκπροσωπήσουν 15 3 15




Όλα είναι σχεδιασμένα μέχρι το τέλος, να παραλάβουν οι Έλληνες την Ελλήνων πολιτεία στην οποία όλοι θα συμμετέχουμε, όλοι θα διοικήσουμε, όλοι θα είμαστε εκεί. Από άκρη σε άκρη της Ελλάδας όλοι πρέπει να ανοίξουν τις Ε.ΣΥ. . 

 Για πρώτη φορά μωρέ στην ιστορία ανοίγετε τα δικά σας γραφεία, σε όλες τις περιφέρειες ανοίγετε τα δικά σας, όχι τα δικά μου, τα δικά σας, με Α.Φ.Μ., μη κερδοσκοπική όπου εκεί μέσα θα έχετε ένα δημοκρατικό καταστατικό το οποίο θα διοικείτε και θα πεπαιδευτείτε να αντέχετε τον κύριο. 

Ενδεχομένως κάποιου να μην του αρέσουν τα μούτρα σας ή να μην σας αρέσουν τα μούτρα του ή να μην σας αρέσει η γνώμη του. Θα πρέπει να μάθετε και να πεπαιδευτείτε μέσα από την δημοκρατία, έτσι λοιπόν θα μάθουμε πως θα βγάλουμε τους ηγέτες μας. 

Είναι πολύ σοβαρό ο τόπος να βγάλει τον δικό του ηγέτη, γιατί από σας θα βγει, από εκεί μέσα, γιατί για να έρθει προς τα πάνω μέχρι να πάει στην διαδημοτική θα περάσει δια πυρός και σιδήρου. 

Δεν υπάρχει κανένας που να περάσει και να μην έχει χριστά Ελληνικά ιδεώδη, άρα από σας θα βγουν οι ηγέτες, και εσείς θα μας δείξετε ποιους θέλετε να σας εκπροσωπήσουν.


Ε.ΣΥ. "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ"
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –
ΤΗΛ. 26950 22705 - 6972500198 - 6946230034
E-mail: esyzakynthou@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια