Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Είμαστε εδώ για να διώξουμε τον φόβο των πολιτών.

Καλεσμένος στην εκπομπή STREAMΑΔΙΑ με την Έλενα Αλεξίου και την Μαίρη Δερδελάκου απο το ΡΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΣ -  www.radio.eleysis.gr

Αποσπάσματα από την εκπομπή: Θέλουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για τον πολίτη χωρίς τον πολίτη.

Ο


ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. 

Έχουν καταστρέψει τον παραγωγικό ιστό και τώρα πτωχεύουν και ατομικά τον καθένα μας. 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΦΟΡΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. 

(ήδη υπάρχει η συγκεκριμένη πλατφόρμα) Δημοκρατία είναι το κρατείν του δήμου, η δύναμη του πολίτη, αυτή τη στιγμή ο πολίτης δεν έχει δύναμη. 

Γι' αυτό είμαστε εδώ εμείς (Ελλήνων Συνέλευσις), εκτός για να διώξουμε τον φόβο, να του δείξουμε τη δύναμη που έχει ως κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής.Η διακήρυξη των αυτοχθόνων πληθυσμών του ΟΗΕ από το 2007, εκτός από τα δικαιώματα των αυτοχθόνων, περιλαμβάνει και τις υποχρεώσεις των κρατών που ανήκουν. Κάτι που δεν βλέπουμε να τηρούν τα κράτη. 

Η ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ. 

Καλό είναι να διαβάσουν όλοι οι πολίτες την αιτιολογική έκθεση του νομοσχεδίου για να αντιληφθούν από μόνοι τους τον παραλογισμό. Έχουν καταφέρει να κάνουν τους Έλληνες να συνηθίζουν ότι παράλογο νομοθετούν. Δείχνοντας τους πως είναι υπάκουοι, δηλαδή υπήκοοι. 

Πρέπει οι Έλληνες πολίτες να πάνε σε κάποιον τοπικό δημοτικό οργανισμό Ε.ΣΥ να ενημερωθούνε για κάθε νόμο, γιατί αυτός είναι ΕΝΑΣ νόμος στους χιλιάδες που έχουν εκδώσει ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ.

ΤΟΝΙΖΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΩΣ ΟΣΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ. 

Οι ίδιοι που παρασκευάζουν τους νόμους δεν είναι Έλληνες. Και το δηλώνουν σε κάθε ευκαιρία. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε στους νέους καλύτερα είναι να φύγουν στο εξωτερικό. 

Που είναι οι δικηγόροι να μιλήσουν για τον πτωχευτικό νόμο; Να θυμίσουν στους πολίτες πως ακόμα και ο νόμος Κατσέλη έκρυβε έναν ακόμα πτωχευτικό νόμο. 
Δεν πρέπει να το αφήσουμε αυτό να συμβεί και αυτό δεν θα γίνει με διαδηλώσεις και εκδηλώσεις. Θα πρέπει να ενταχθούν όλοι οι Έλληνες πολίτες στην δικιά μας πλατφόρμα, των πολιτών δηλαδή. 

Πρέπει να ενταχθούν να μάθουν να γίνουν ενεργοί πολίτες. Γιατί αυτό είναι και τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσις, δημιουργούν ενεργούς πολίτες, μέσω της γενικής συνέλευσης τους και το διοικητικό συμβούλιο ο πολίτης εκπαιδεύεται στην διοίκηση. 

Η πραγματική ιστορία ενός κράτους γράφεται μέσα στα ΦΕΚ και όχι από έναν αριστερό-δεξιό-κεντρώο ιδεολόγο ιστορικό. Η ιστορία εκεί γράφεται, γιατί στην ουσία τους νόμους εκτελούμε και στη καθημερινότητα μας. 
Η γνώση για εμάς δεν είναι απλά παπαγαλία, όπως μας έχουν μάθει, είναι πραγματική δύναμη, γιατί γνωρίζουμε πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε τι συμβαίνει γύρω μας. 

Από τις προγραμματικές μας δηλώσεις σε αντιπαράθεση του πτωχευτικού νόμου: 

1.3.2. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που υπάρχουν στις Τράπεζες σήμερα από το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας. Με αυτό τον τρόπο θα κεφαλαιοποιηθούν οι τόκοι στο αρχικό κεφάλαιο μέσου του πιστωτικού Ιδρύματος της Πολιτείας. Το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στα Πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας, ή θα τα διαγράψει ή θα κάνει Κεφαλαιοποίηση του δανείου (αρχικό κεφάλαιο + τόκοι μέχρι την ημ/νια εξαγοράς) ανάλογα με την περίπτωση και θα δοθεί η δυνατότητα στους υπόχρεους να το εξοφλήσουν μακροχρόνια (π.χ. 30 έτη) με μηδενική επιβάρυνση τόκων. Όλο το ανωτέρω εγχείρημα πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας. 

1.3.3. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων προς το δημόσιο ταμείο. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας. 

1.3.4. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού Συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας. 

1.3.5. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίων και δανειακών συμβάσεων. Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ. 

Γιατί οι νόμοι είναι μνημονιακοί, μη το ξεχνάμε, μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να είπε πως βγήκαμε από τα μνημόνια, αλλά ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ. Για να καταργηθεί κάποιος νόμος, πρέπει να σταματήσει η ισχύ του ή να τροποποιηθεί έτσι ώστε να μη ισχύει.

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. 


ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ:














Ε.ΣΥ. "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ"
ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –
ΤΗΛ. 26950 22705 - 6972500198 - 6946230034
E-mail: esyzakynthou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια