Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 21-1-21 (ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ)


ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΣ ΘΗΛΥΚΟΥ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΘΗΛΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΡΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΘΥΛΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΕΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΘΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΈΞΟΔΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ, ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ :
Η Κα #ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ_ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ #ΥΠΟΨΗΦΙΑ_ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ #ΕΛΛΗΝΩΝ_ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2021 ΣΤΙΣ 19:00ΜΜ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ" ΜΕ ΤΗΝ #ΛΑΜΠΡΙΝΗ_ΝΑΚΟΥ Κ ΤΗΝ #ΧΡΥΣΑ_ΤΡΑΙΚΟΥ

.................................................

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

1.9. Η Ελλήνων Πολιτεία με απόλυτο σεβασμό στον νεογέννητο Έλληνα με πρόσβαση στην αρμονία και με γνώμονα ότι ήρθε στην Ελλάνια γη θα αποκτά αυτομάτως ένα τμήμα της πολεοδομημένης περιοχής. Με σεβασμό προς κάθε Έλληνα Πολίτη και με βάση την ισότητα και όλα τα Ελλάνια Πρωτόκολλα από την πρώτη ημέρα που θα αναλάβει θα αντιμετωπίσει την γυναίκα αναγνωρίζοντας τον τεράστιο ρόλο της όπως ορίζεται στην Κοσμοθέαση μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).
1.10. Η γυναίκα αναγνωρίζεται ως αυτοδύναμη, αυτόνομη και ανεξάρτητη μέσα στο κοινωνικό σύνολο. Φορολογικά αντιμετωπίζεται αυτόνομα κάνοντας προσωπική φορολογική δήλωση και όχι οικογενειακή. Οτιδήποτε αποκτάται εντός του έγγαμου βίου θα διαμοιράζεται σύμφωνα με την νομοθεσία εξαρχής. Για τις μητέρες που ανατρέφουν παιδιά θα υπάρχει πλήρη μισθολογική και ασφαλιστική κάλυψη από την Πολιτεία. Από την πρώτη μέρα που καθίσταται έγκυος με Ελλάνιο Γόνο, η Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως όλα τα έξοδα εγκυμοσύνης, γέννησης και ανατροφής του. Η Πολιτεία θα αποκαταστήσει όλες τις μητέρες όταν χρειαστεί να μπουν στην παραγωγική διαδικασία για τα χρόνια που έμειναν εκτός αυτής.
1.11. Είναι υποχρέωση μας να ανατρέψουμε την γενοκτονία που γίνεται σήμερα και να την μετατρέψουμε σε ευγονία. Η αποκατάσταση και η εξασφάλιση των γυναικών μητέρων και των απογόνων μας είναι ιερό καθήκον μας.
.....................................................

Δεν υπάρχουν σχόλια