ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ AN -CAR- OIL COMPANY INC ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΤΟ 1973
ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η AN -CAR- OIL COMPANY INC ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1954
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ .
ΣΤΙΣ 8 ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 1973 ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΥΡΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟ Ν.Δ 1363 ΦΕΚ 98/Α/1973
ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AN -CAR- OIL COMPANY INC ΣΤΙΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1972
ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ AN -CAR- OIL COMPANY INC ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ( ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΕΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΦΕΚ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 25% ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;
ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ 75 % ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ
ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΟΘΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΤΗ ,ΔΗΛΑΔΗ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ
ΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ Η AN -CAR- OIL COMPANY INC;
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1954 👇
ΑΡΑ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ;Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΕΚ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ Η AN -CAR- OIL COMPANY INC ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1954
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
ΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΟΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ;
• Το 1965, ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος επισκέπτεται για πρώτη φορά τη Ζάκυνθο και μαθαίνει ότι στο Κερί, σ’ ένα βάλτο 1.000 στρεμμάτων, υπάρχει πετρέλαιο! Τα χρόνια της δικτατορίας αποφασίζει να ασχοληθεί επιχειρηματικά με την υπόθεση της Ζακύνθου. Η χούντα είχε τότε παραχωρήσει άδεια για γεωτρήσεις στην αμερικανική εταιρεία ANCAR OIL. Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος συναντιέται στα γραφεία της ΧΡΩΠΕΙ με τον ελληνικής καταγωγής πρόεδρο της ΑΝΚΑΡΟΪΛ Στερτζ (Στέργιου), καταλήγουν σε συμφωνία και αποφασίζεται να γίνει το συντομότερο γεώτρηση βάθους 2.500 μέτρων:
«Η ΑΝΚΑΡΟΪΛ ΚΑΙ Η ΧΡΩΠΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΞΑΝΑ Ο ΣΤΕΡΤΖ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. Ο ΣΤΕΡΤΖ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΝΑΥΑΓΕΙ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΖΑΧΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΣ ΔΕΠ (ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ). ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΗ ΧΡΩΠΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΡΙ».
ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ;
ΑΦΟΥ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΙΔΡΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ OPENCORPORATES ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΕΝΟΨΗΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑ
ΑΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Ο ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ;
Ο Σωτήρης Σοφιανόπουλος πηγαίνει στη Ζάκυνθο και στήνει εκεί ένα κανονικό εργοτάξιο επανδρωμένο με μηχανικούς και τεχνικούς της ΧΡΩΠΕΙ. ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ
«Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΗΤΑΝ ΒΑΘΟΥΣ 120 ΜΕΤΡΩΝ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΜΩΣ, ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΤΩΝ 18 ΜΕΤΡΩΝ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΧΩΡΙΣ ΥΔΡΟΘΕΙΟ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗ ΝΑΦΘΑ. ΕΦΤΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΖΩ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 70 ΒΑΡΕΛΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΗΣ ΧΡΩΠΕΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ, ΕΝΩ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ – ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΝΤΙΖΕΛ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΟ!».
Ο δραστήριος επιχειρηματίας ζητά από το υπουργείο Βιομηχανίας άδεια εκμεταλλεύσεως:
«ΕΤΡΕΧΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΠ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ. Σ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. ΤΡΑΒΗΞΑ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΣΤΗ ΧΡΩΠΕΙ».
• Η δουλειά στο Κερί κρατάει δύο χρόνια και σταματάει με τη σύλληψη του Σωτήρη Σοφιανόπουλου. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος:
«ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΟΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΩΣ, ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΒΑΤΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΓΩ ΑΡΓΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ».
ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ;
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΣΥΣΤΑΘΟΥΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
7.0. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ – ΕΝΕΡΓΕΙΑ
Η βιομηχανία θα δομηθεί να παρέχει αυτάρκεια σε όλους τους τομείς. Αυτό θα επιτευχθεί λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις παγκόσμιες συνθήκες για πιθανές συνεργασίες, εκτέλεση σχεδίων και επενδύσεων στους πιο νευραλγικούς τομείς.
7.1. Η βιομηχανία θα δομηθεί πάνω στο πλαίσιο της τεχνολογίας αιχμής του σημερινού παγκόσμιου γίγνεσθαι με προοπτική την ανάπτυξη πρωτοπόρων και καινοτόμων τεχνολογιών οι οποίες ως ευρεσιτεχνίες βρίσκονται στα χέρια της Ελλήνων Πολιτείας καθώς επίσης θα κληθούν οι απανταχού Έλληνες πολίτες, επιστήμονες, εφευρέτες για να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την ευφυΐα που έχουν κληρονομήσει από το γένος μας, στην Ελλήνων Πολιτεία.
7.2. Η βιομηχανία θα στηριχθεί στις πρώτες ύλες, που βρίσκονται στην Ελληνική γη.
7.3. Δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στον εξορυκτικό και μεταλλευτικό κλάδο για να υπάρξει υποδομή παραγωγής των πρώτων υλών, που είναι αναγκαία για την βιομηχανική δραστηριότητα. Θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στην παραγωγή σπάνιων μετάλλων, σπάνιων γαιών που βρίσκονται στην Ελληνική γη καθώς και η εκμετάλλευση τους.
7.4. Ειδικές μονάδες για καλύτερους τρόπους μεγιστοποίησης της εκμετάλλευσης, ειδικά βελτιωτικά και προστατευτικά μέτρα για τους βιοτικούς, αβιοτικούς, ενεργειακούς ή/ και εν δυνάμει φυσικούς πόρους όπως αυτοί κατηγοριοποιούνται σε ανανεώσιμους και μη ανανεώσιμους: Ατμοσφαιρικός αέρας, νερό, έδαφος, φυσική χλωρίδα και πανίδα, ορυκτός πλούτος υπεδάφους, ηλιακή ακτινοβολία, φυσική ομορφιά κ.ο.κ.
7.5. Όλη η παραγωγή από τα μεταλλεία της Ελλάδος θα χρησιμοποιούνται ως πρώτη ύλη στην ελληνική μεταποιητική βιομηχανία. Δεν θα εξάγονται πρωτογενής πρώτες ύλες παρά μόνο μεταποιημένα βιομηχανικά προϊόντα, που θα περιλαμβάνουν την υπεραξία της μεταποίησης. Με αυτό τον τρόπο η Ελλάδα καθίσταται αυτάρκης και αυτοδύναμη στις βιομηχανικές πρώτες ύλες.
7.6. Για την ανταγωνιστικότητα των βιομηχανικών προϊόντων η προϋπόθεση που χρειάζεται, είναι να σταματήσει η υπερεκμετάλλευση των πόρων ενέργειας για λόγους κερδοσκοπικούς και η αναπροσαρμογή του κόστους της ενέργειας σε χαμηλότερες τιμές.
7.7. Για να υλοποιηθεί ένας τέτοιος σχεδιασμός χρειάζεται χρήση ενέργειας χαμηλότερου κόστους. Η Ελλήνων Πολιτεία είναι έτοιμη να εφαρμόσει εναλλακτικές πράσινες τεχνολογίες, οι οποίες θα είναι υψηλών προδιαγραφών με πλήρη ασφάλεια και απόλυτο σεβασμό ως προς το περιβάλλον.
7.8. Μια από αυτές τις τεχνολογίες, που θα εφαρμοστούν, είναι παραγωγή υδρογόνου μέσω ηλεκτρολυτικής διαδικασίας με χρησιμοποιούμενη ενέργεια για ηλεκτρόλυση, την ηλιακή.
7.9. Όλες οι εναλλακτικές μορφές ενέργειας που θα χρησιμοποιηθούν θα έχουν σαν κατάληξη την χρήση ελεύθερης ενέργειας, που είναι η νομοτελειακή χρήση ενέργειας για τον πλανήτη μας.
Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει το Ελληνικό κράτος πλήρως αυτοδύναμο βιομηχανικά και ενεργειακά θέτοντας το παγκόσμιο πρότυπο εφηρμοσμένης τέχνης του Λόγου.
Ε.ΣΥ. "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ"ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 8 – ΖΑΚΥΝΘΟΣ Τ.Κ. 29100 –
ΤΗΛ. 26950 22705 - 6972500198 - 6946230034E-mail: esyzakynthou@gmail.com
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.”
Δεν υπάρχουν σχόλια