Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ

 


ΚΛΕΨΙΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ trafficking ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ ΕΚΤΟΞΕΥΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΝΙΘΕΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗ ΕΛΕΝΧΟΜΕΝΗ ΔΙΑΦΥΛΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Η ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΟΥΝ ΩΣ Scrap ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 3852/2010 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥ Άρθρο 78 Ν. 4555/ 2018 : Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων 1. Σε κάθε δήμο συγκροτείται και λειτουργεί με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, ως συμβουλευτικό όργανο του δήμου για την ενίσχυση της ένταξης των μεταναστών και των προσφύγων στην τοπική κοινωνία. Η ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΟΤΙ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΛΟΓΩ ΑΝΗΚΟΥΣΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΩΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 1000 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΛΛΟΙ ΤΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΔΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΗΣ Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ) ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ



Η ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ - ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

1.1. Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2. Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3. Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4. Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5. Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6. Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7. Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8. Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9. Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10. Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.


ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ζ - ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

1.1. Η Ελλάδα δικαιωματικά ανήκει στους Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς.
1.2. Για όσους δεν είναι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς και ζουν στον Ελλαδικό χώρο η Ελλήνων Πολιτεία δείχνει μεγάλο σεβασμό. Ισονομία, Ισοκρατία, Ισοπολιτεία σημαίνει ότι κανένας δεν μπορεί να έχει περισσότερα δικαιώματα από Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη.
1.3. Καμία ομάδα, καμία συντεχνία, καμία λέσχη δεν μπορεί να έχει πιο προνομιούχα σχέση με την Πολιτεία από τον Έλληνα Ιθαγενή Πολίτη. Δεν μπορούν να υπάρχουν φαινόμενα, όπως κοινότητες αλλοεθνών, να είναι μέσα στην Πολιτεία ως φορείς δημοσίου δικαίου και να έχουν ιδιαίτερα προνόμια φορολογικά, ιδιοκτησιακά, ασυλίας κλπ.
1.4. Η Πολιτεία οφείλει πρωτίστως να σέβεται τον εαυτό της και όταν συμβαίνει αυτό μπορεί κατ’ επέκταση να σέβεται όλους τους άλλους. Όταν η Πολιτεία δε σέβεται τον εαυτό της δε μπορεί να απαιτήσει σεβασμό από τους Πολίτες. Παράγει άδικο εργαζόμενη για ολιγαρχία και όχι για την κοινωνία των Πολιτών.
1.5. Η Πολιτεία δε ξεχωρίζει τους Πολίτες ανάλογα με το κόμμα, το χρώμα και το δόγμα. Το μοναδικό κριτήριο είναι η Ελληνικότητα. Αυτή η Ελληνικότητα καθορίζεται από την γενεαλογική προέλευση δηλαδή από το αίμα, το DNA. Έτσι η Ιθαγένεια δεν εκχωρείται, δεν δωρίζεται, δεν πωλείται γιατί είναι θέμα γενετικής προέλευσης. Έτσι λοιπόν την Ελληνική Ιθαγένεια την φέρουν μόνο όσοι προέρχονται από το Ελληνικό Έθνος και αυτή αναγνωρίζεται και θα την φέρουν μόνο όσοι αναγνωρισμένα την έχουν, δηλαδή με εξέταση αίματος.
1.6. Η φιλοξενία μας ανήκει στην παράδοση μας και θα μπορεί ο καθένας να διαβιώνει μαζί μας εφόσον αποδέχεται ως τρόπο ζωής τα Ελλάνια Αξιακά Πρωτόκολλα, να αναγνωρίζει την Κοσμοθεασή μας (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό), τα δρώμενα της Πολιτείας μας και να δείχνει απόλυτο σεβασμό προς αυτά.
1.7. Η Ιθαγένεια μας πιστοποιεί τα σύμβολα της Πολιτείας μας και μας καθιστά υπεύθυνους για την αποκατάσταση της αληθινής ιστορίας μας, των αληθινών ηρώων μας, την καταγωγή μας, τη θέση στον πλανήτη μας και στα κληρονομικά δικαιώματα που έχουμε σε αυτόν. Είναι υποχρέωση μας να καταδικάσουμε τους Εθνικούς προδότες οι οποίοι προβάλλονται από τα σιωνοκρατούμενα κέντρα εξουσίας ως ήρωες.
Είναι υποχρέωση μας να τοποθετήσουμε στη θέση τους πραγματικούς ήρωες του Γένους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια